Long, long time ago.

Hej alla fina, fula, smala, tjocka, hemska och fantastiska vänner!

En massa har hänt sedan sist, rätt klart eftersom det var typ ett halvår sedan jag skrev. Flyttade till Växjö för cirka en och en halv vecka sedan. Här ska jag plugga Bygg och Anläggning på Skanska som ska leda till en anställning på företaget.

Allt är bra här, har fått otroligt många och underbara vänner. Eftersom vi lever så nära inpå varandra kommer vi bli som en riktig familj innan det här året är slut. Vi lagar mat tillsammans, tränar, promenerar, kollar på film och bara umgås. Eller förresten, vi gör allt tillsammans.

Jag bor på tredje våningen, alltså överst. De som har rest längre än mig är Josefine, Gällivare (130 mil!) och Andreas, Boden. Helt sjukt, jag tyckte jag hade lång väg.











Minus med flytten är att jag saknar familjen och mammas goda mat. Självklart saknar jag mina vänner därhemma också, massor ska ni veta! Saknar att lasta crossarna i bussen och få åka iväg med matte och träna. Känslan man får över hoppen och i kurvorna när man lägger ner cykeln är oövervinnelig.

Promenerar eller springer i stort sett varje dag, dessutom cyklar eller går man dit man ska. (Inte så kul när det blåser och regnar...!) Styrketräningen ligger jag efter med, funderar på att gå till gymmet någon dag. Allt för att vara fit for fight tills nästa säsong.

Vecka 44 åker vi ut på praktik i sex veckor. Hoppas på att få göra den i Stockholm. Innan dess verkar det som att jag kommer hem en helg i september.

Den här bloggen var startad som en träning- och tävlingsblogg och eftersom crossen varit trasig mer än halva sommaren så har det inte blivit mycket skrivet. Och det kommer det inte bli nu heller, Välkommen tillbaka nästa år!

Till er hemma: Hoppas ni röjer på Mitlandiafestivalen, på halloween, har myskvällar, badar, busar och gör nattliga turer till stan. PUSS!


RSS 2.0