Tatuering

Sitter och ritar på en tatuering, vet på ett ungefär hur jag vill ha den.
Ska montera den på min kropp först innan det blir av for real så jag vet om det passar eller inte.

Igår var en perfekt dag, i vädret alltså.
Vaknade tidigt så när allt som skulle göras var gjort tog jag med mig kameran ut i solen.
Men det blev nog mest solat om jag ska vara ärlig.


 

Har gjort riktigt fint i lillstugan min, satt upp tavlor och sådär.
Funderar på vad som ska vara i dom två största ramarna som jag satte upp, har mina idéer!
Fixar ihop nåt i PS och sen skickar jag iväg det till FUJI så får dom framkalla konstverken.

Imorse klev jag upp extra tidigt och tog en morgonpromenad.
Skönt vare, när man kom hem igen  ;-)

Måste till IKEA och köpa hyllor, mer ramar och så vill jag ha en stoor komatta.
Om dom nu har det men dom har väl allt?

En vecka, sedan LOV.


Peace


Skoterdag

Efter frukost gjorde jag i ordning fika och begav mig ner till Bella. Humöret var på topp och solen värmde, kunde inte bli bättre! Väl hos henne packade vi skotern med lite saker och sen for vi iväg, hon som förare och jag som passagerare.
Hon är en jävel på att köra den där Bella  ;-)  haha, de va så jävla roligt iallafall! vi höll oss ifrån dikena och fastkörningar den här gången. PLUSPOÄNG till oss!
Och vi mötte en hund på skoterspåret, först trodde vi att det var en älgkalv och sen en varg innan vi fattade vad det egentligen var. 
Fikade gjorde vi också, stenåldersmackor, varm oboy, marabou och bullar såklart. En mycket trevlig dag.

NU, in i duschen, äta lite middag och invänta Hultin. Sen vet man aldrig vad som händer!


T.I. – Castle Walls - feat. Christina Aguilera


PEACE


Syndigt

Högmod                                                     Ödmjukhet

Girighet                                                     Generositet

Vällust                                                       Kyskhet

Avund                                                       Medmänsklighet

Frosseri                                                     Avhållsamhet

Vrede                                                        Tålamod

Lättja                                                         Flit

 

Till vänster synd, till höger motsats till synden, de visste ni inte va? ;)

 

 


 

Är helt slut efter en dag på halkbana plus massa stadskörning, tycker inte alls om Östersund. Jävla mongo som har bestämt alla krångliga regler, skyltar, enkelriktade gator och annat som gör det så svårt!

 

Det är just nu billigt att köpa lägenhet eller villa i Spanien, och troligen en investering då bostadspriserna kommer stiga där om några år. Varför är jag inte vuxen med ett sparkapital på nå hundra tusen? Jag är född fel i tiden helt enkelt.

 

Over n Out


Ashley Fiolek




En av mina förebilder


Välkommen till SJ, det här är Therese..

Skrapade ihop några timmar på jobbet idag, allt är bra som klirrar extra i kassan! Sedan att jag kanske har ett ensidigt jobb där jag upprepar rubriken ungefär 50 gånger är väl inte lika roligt, fast man lär sig något nytt hela tiden. Amazing!

Min lilla fröken Johansson har också nu kommit hem från de varma Thailandet, vill höra allt sen, allt! ;)


Har hittat en YH-utbildning i Båstad, varför ska allt va så långt bort? Eller varför bor vi så långt bort från allt?

Sover dessutom för tillfället på soffan eftersom det är för jävla kallt ute för att jag ska kunna bo i mitt hus, lite jobbigt att ha allt på två ställen och ha nackspärr varje morgon. Men det som inte dödar det härdar eller hur men nu säger.

Imorgon blir en full dag. Skola. Rida. Middag. Skidor. Läsa om stadskörning (eller så skiter jag i det och tar det som det kommer på torsdag, kan ju inte va så svårt?). 

PEACE

Köpa häst?

Bättre sent än aldrig...

Har bestämt mig nu för att sälja min käre kamrat Rambo. Jag har inte tiden, eller rättare sagt prioriterar jag den på annat då intresset har svalnat för hästarna. Egentligen tycker jag att det är synd innerst inne då han är världens bästa häst och jag för tillfället bor så bra för att ha hästar, nog om de. Nu ska jag iallafall rida igång han, och det kommer inte bli nåt problem. Han klarar utan problem skänkelvikning och öppnor i både skritt och trav i dagsformen.



Här är han, mina fina häst.

Satt på spinningcykeln en halvtimme i fullt ös förut, är glad om jag kan gå imorgon... hehe


Semlor

IDAG har jag äntligen fått ätit semlor! i och för sig så spenderade jag ungefär två timmar emd att göra dom så tröck i mig hela två stycken när dom var klar. Och god blev dom ;)

Halkbana är jag också inbokad på nu, det går undan! men har fortfarande inte börjat med teorin än..

Har också anmält mig till vårens första läger för min del, 27-28 april på Lombäcken. Förhoppningsvis kan jag glida dit själv då, skojsigt värre :D

Klickade precis hem ett nytt klädpaket, jag sprider massa pengar omkring mig. Fast när man har ett jobb så är väl de ok?

Nu borde jag öppna samhällsboken eftersom vi ska ha prov på sådär 30 sidor eller vad det nu var imorgon och jag inte har läst nånting alls än, DUKTIGT.


Wish me luck!

Sambo

För ett tag sedan under en period bodde jag inte själv, jag hade en vapenslagare vid namn Kissie.
   Kissie och jag gjorde mycket tillsammans, kollade på tv, surfade på internet, lyssnade på musik och såklart spenderade vi nätterna ihop. Efter några månader började hon lämna spår efter sig, väldigt mycket spår i form av hår. Jag försökte ignorera detta men till slut gick det inte längre, jag tog det stora beslutet att kasta ut henne.
   Nu för tiden bor hon ute i stallet med diktatorn och tjockisen. Ett helt klart bra beslut av mig. Fast jag saknar att vakna med henne på min mage stirrandes på mig, eller sugandes på mina örhängen, och att somna med henne kurrandes bredvid mig..

Jag glömmer nästan bort hur mycket jag hatade kattbajslukten, när hon bajsade på min matta, när hon hårade ner alla mina nytvättade kläder, när hon rev sönder min soffa, när hon välte ut vattenskålen, när hon väckte mig på nätterna, när hon spred ut all mat på golvet och hur illa kattmaten luktade.


Rakat

Dagen har jag spenderat på två ställen.
1. Sängen
2. Soffan
Halsen retar mig nå jävulskt och John Blund har lekt med mig hela dagen.

Middag bjöd Matte på, sjukt men de va faktist gott... Och som betalning rakade jag honom, på huvudet alltså. Så nu ser han ut som en snopp med lite hår på! Tur att han har det sjävlförtroende han har.

Ska snart in i duschens härliga värld (tänkte egentligen skriva nåt annat men när jag såg hur det lät ångrade jag mig, inget citat idag Adam).

Eftersom måndagen har gått så kan man nästan säga att den här veckan e klar, isf bara 3 veckor till lov, och 4 tills jag fyller år :D vilket påminner mig om att jag borde gräva ner mig i körkortsboken. Tror att dom medvetet gjorde den så tråkig som möjligt..

Vill ha sommar, ledighet, sol, bad, frihet, körning, spänning och en massa kul! och det nu.


Over n Out

Skotercross SM


Trött & kall

Har frusit halva dan då vi var ute på skotercross SM på Gärdehov. Tyckte jag va så varmt klädd med varmjacka, mössa å långkallingar. Men icke! Känns som att det är en förkylning på G, det känns inte bra, inte bra alls faktist... Har iallafall dragit på mig en varmare mössa nu och lindat in mig i en yllefilt, hoppas att det är puts väck tills imorrn!

Var också och såg på Love & other drogs, kände igen mig bitvis i filmen! skrämmande, eller ja, man kanske ska säga komiskt? ;) Tycker iallafall att den var sevärd, inte som alla andra svensson-filmer.

Imorrn kommer alla bilder jag tog på alla skotrar och förare, kan ha blivit några bra av 300 bilder. Eller jag hoppas ju på det iaf. Så kika in då :)


PEACE

 


fredagsmys

Ikväll hade jag å Bella fredagsmys i skidspåret, galna som vi är. Och inte fan var spåret bra heller, för det fanns inte ens ett!

Nu ska jag sätta kameran på laddning och byta objektiv för imorgon bär det av till sundsvall för skotercross SM, hoppas på bra väder. Det är väl inte för mycket begärt? Sol, bensinlukt, massa brumbrum, bra sällskap. Skulle inte bli annat än perfekt.

Och mina kära vänner, jag ska bli bättre på bilder, jag lovar ;)




Full dag

Idag har jag hunnit med:

Vart på skolan en sväng
Mått illa som en gnu
Ätit tacos
Väntat på körlektion
Haft körlektion
Dammsugit
Åkt ca 6 km skidor
Fått en svullen fot (borde kanske kolla upp den snart...)
Duschat
Ätit vindruvor


Antagligen därför jag känner mig helt sluut! 

Nu ska jag gosa ner mig på fårskinnet & kolla på Wanted. Och just ja, måste upp tidigt imorrn för att ta mig till tandläkarn, min favorit...

Kanske ska säga att hjälmen kom idag, känner på mig att vi kommer bli mycket bra vänner. Love it!

Mina favoriter ----> Bandit Rock 4 - disc 1 & Bandit Rock 4 - disc 2 






köörsugen

Funderar på att åka till Njurunda och köra på söndag, måste ju använda vinterdäcken till något bra! Plus att det kan vara en motivation till resten av träningen som jag borde göra. Kan inte rå för att jag föddes med en latmask inom mig..



maxat sexliv

Ikväll har jag och Malin gjort väärldens godaste muffins! Går inte att beskriva hur härligt goda dom var. Vet att ni blir sugen ;)




Träningsvärken har börjat släppa, så skönt! Funderar dessutom på att börja med boxning, verkar kul plus att det är bra träning, två flugor i en smäll.

Nu ska jag krypa ner och läsa veckorevyn, "svenska tjejer avslöjar hur du maxar ditt sexliv". Hmm, "avslöjar"? Är sex något hemligt? "maxa sexliv"? man har väl sex när man vill och känner för det, eller ska man ha prestationsångest för att det ska vara så "maxat som möjligt"?
Nej jag förstår inte ibland, jag gör iallafall som jag vill. Sedan om det är maxat eller inte skiter jag i. Hoppar nog dessa sidor!

Peace


Tragus

Är så sjukt sugen på att göra en sån här. Fast man hör ju så mycket skit och dåliga effekter av det så man blir ju lite osäker. Å andra sidan lever man ju bara en gång och det är väl bara att ta ut den om det skulle börja krångla?


Aja, skulle älska att ha en sån så antagligen dröjer det nog inte länge tills jag bokar tid hos nån piercare.

Skrufs

La alldeles nyss en beställning på en ny hjälm, känns gööörbra! Tror den kommer va skön, snygg, underbar, ja perfekt helt enkelt.

Strax blir det middag och sen ut och döda lite lår och rumpa genom backspringning. Eller kanske styrkepass istället? Svårt val, det regnar ju iof så vore nog skönare att vara inne. Fast skönast vore att inte göra någonting, dega i soffan framför tv är ju inte heller fel. Men de vinner jag ju inget på... haha, det finns egentligen bara en sak att säga till mig själv GÖR NÅGOT VETTIGT.

over n out.

RSS 2.0